– Sådan kommer du i gang –
Med lidt tålmodighed finder du hurtigt ud af, hvordan Smokepins virker og kommer godt i gang. 1 – 2 – 3 og du er klar. Følg linkene og se de enkle guides.
HVAD VIL DU RØGE?
Begynd med at finde en opskrift, du har lyst til at prøve.
Herunder finder du et link til basisopskrifter, der sikrer et godt produkt. Du kan selvfølgelig eksperimentere med dine egne variationer, sådan at du kan sætte et personligt præg på produktet.
Du kan sagtens røge fisk og kød på én gang og generelt røge større mængder ad gangen – godt for miljøet og for din pengepung!
LAV EN SIMPEL RØGBEHOLDER
Med Smokepins kan du koldrøge ganske enkelt. Byg en røgbeholder af en flyttekasse, brug din kuglegrill eller andet.
Smokepins er så enkle at bruge, at du kan koldrøge overalt – hjemme, på fisketuren, campingferien eller på båden.
Med Smokepins er du hurtigt i gang og sparer tusindvis af kroner. Og du er med til at understøtte en bæredygtig røgemetode og undgå madspild.
TÆND DIN SMOKEPIN
Når du har hængt dine råvarer op i røgbeholderen, tænder du en Smokepin. Pust ilden ud, så der kun kommer røg, sæt Smokepin’en fast på holderen og placer den i røgbeholderen.
Røgetiden afhænger af størrelsen på de ting, du vil røge – store stykker tager længere tid end mindre. Mindste røgetid vil typisk være 5 timer, for meget små stykker dog ned til 3 timer.
Du tilfører nye Smokepins, til røgningen er færdig.