Smokepins® teleskop røgeovn til kold- og varmrøgning inkl. Smokepins, kroge og røgsmuld

999,00 DKK

Så har vi selv designet vores egen teleskop røgeovn til koldrøgning- og varmrøgning. Ovnen er 30 cm i diameter og 90 cm høj, når den er trukket ud.

Foruden ovnen får du nedenstående tilbehør gratis til en værdi af 179 kr.

– 3 S-kroge til kød og 2 kroge til fisk
– 12 stk. Smokepins™ i bøg til koldrøgning
– 1 pose røgsmuld af bøg, rødel og enebær til varmrøgning

Når du koldrøger hænges de saltede og tørrede råvarer op i de medfølgende kroge. Luftindtaget styres i forhold til hvor langt ind skuffen skubbes. Ovnen skal være trukket ud ved koldrøgning, så røgen får tid til at afkøle. Træk overdelen helt op og sæt den i med en lille vinkel, så den sidder fast før varene hænges op.

Ved varmrøgning lægges glødende kul i skuffen. Temperaturen styres af mængden af kul. Ovenpå det glødende kul lægges røgsmuld pakket ind i staniol med nogle huller i. Der kan evt. lægges træchips ovenpå kullet i stedet for men sørg for, at der ikke kommer så meget ilt til, at træstykkerne begynder at brænde. Røgeovnen behøver ikke at være trukket ud ved varmrøgning.

Vær opmærksom på at fiskefileter ikke kan hænges til varmrøgning, da de vil falde ned. Når du varmrøger fisk skal du altid røge hele fisk.

Bestilling i webshop er pt kun muligt i Danmark. Ønskes levering til Grønland, Island, Sverige eller Færøerne, så send venligst en mail til kundeservice@smokepins.dk, da vi ikke kan sende hertil med de opgivne fragtpriser.

Ikke på lager