– Anmeldelser af Smokepins –

Kan varmt anbefale Smokepins til andre

“Bruger smokepins hver uge i vores catering / take away forretning Gastronetten i Roskilde. Vi har altid været kendte for vores varm røget laks, men nu er vi så begyndt og lave koldrøget laks efter jeg stiftede bekendtskab med Smokepins. Det har været en kæmpe succes. Jeg kan varmt anbefale Smokepins til andre restauration, der gerne vil have et unikt produkt ved selv og koldrøge deres vare. Super god kundeservice og hurtig levering.”

Christian Nørgaard Zwicky

Jeg er SÅ klar til hjemmerøget bacon

“Har fået mine første kasse pinde og glæder mig til at få prøvet at ryge bacon, det har jeg aldrig prøvet, så det kan jeg da helt sikkert “citat stjålet fra Pippi”. Synes der er rigtig god info på hjemmesiden og diverse opslag på fjæsbogen. Jeg er SÅ klar til hjemmerøget bacon.”

Anne Damsholt

Bedste anbefalinger herfra

“Fremragende produkt. Har lige prøvet Smokpins for første gang. Må sige jeg er imponeret over røg smagen. Nu skal saltning og tørretid lige finjusteres, så tror jeg den er i skabet (fejl 40). Bedste anbefalinger herfra.”

Bo Baltzer

Super nemt med Smokepins

“Lavede en salat af bønner og linser. Dressingen var creme af bagt og røget knoldselleri blendet med flødeost. Yum! Super nemt med Smokepins.”

Nordisk Tapas

Sikke en smag, jeg er fan

“Det er fantastisk, har købt og røget den første omgang. Ørreder, svinemørbrad og lammeculotte, sikke en smag. Jeg er fan.”

Charlotte Press

Bare helt i top

“Rigtig god vejledning fra Ole, og de er så nemme at bruge og resultatet af de koldrøgede dyrefileter er bare helt i top.”

Anders-Peter Andersen

Alt faldt i rigtig god smag

“Rigtig godt produkt. God vejledning. Førstegangsrøgningen indeholdt laksesider, svinemørbrad og andbryst. Alt faldt i rigtig god smag. Er lige nu i gang med et par ørredsider, et par svinemørbrad, en lammeculotte og en ribbenssteg til bacon. Forventer mig englesang.”

Carlo Schøler Rhiger

Nemme at bruge

“Smokepins er nemme at bruge, og vejledningen er fin. Det bedste er at hjemmelavet og tørsaltet bacon smager MEGET bedre end de tynde stykker industriproducerede!”

Lokalhistorisk Arkiv for Øster Brønderslev

Fantastisk smag

“Har lige koldrøget for første gang, og de er bare fuldstændig i orden, fantastisk smag.”

Henrik Kristensen

Et godt produkt

“Et godt produkt, og informativ Facebook side. Har røget bacon og mørbrad flere gange, med rigtig godt resultat!”

Niels Hansen

Det smager lidt af himlen

“Koldrøget havørred røget med Smokepins… Det smager lidt af himlen!”

Marie Dons Christensen

Findes ikke bedre

“Et super godt produkt. Bacon lavet med disse pinde findes ikke bedre.”

Hellee

Det virker bare

“Her er rigtig god service samt produkter af høj kvalitet. Vi er meget begejstret “

Christian Ilsøe

Toptoptop oplevelse

“Har lige bestilt Smokepins for første gang efter at have prøvet det sammen med en kammerat, og glæder mig utroligt meget til at komme i gang med at koldrøge. Det er et mega fedt produkt med en toptoptop oplevelse!!”

Peter Emil Gregersen

Hold nu op en fantastisk oplevelse

“Jeg var egentligt først skeptisk overfor Smokepins, da det næsten virkede for godt til at være sandt, men efter flere inspirerende annoncer og videoer valgte jeg alligevel at give det et skud. Det er jeg rigtig glad for jeg gjorde. Produktet fungerer rigtig godt og er mindst lige så nemt at bruge, som det bliver vist og forklaret. Det samme gælder slutresultatet, der smager kanon. Jeg anbefaler Smokepins til alle, der godt kunne tænke sig at koldrøge, men måske ikke lige ved, hvor de skal starte eller ikke har råd til dyrt udstyr / tid til at sætte sig ind i det hele. “

Rene N

God hjemmeside og lynhurtig levering

“Godt udstyr til koldrøgning, og det smager fantastisk!”

Per

Det fungerer bare

“Første gang jeg prøver Smokepins og må bare sige, at det fungerer bare. Var godt nok lidt spændt på resultatet, men det dur bare fint med røg, god konsistens og god smag, lækker koldrøget ørred! Ikke sidste gang jeg anvender Smokepins!”

Dennis Fuglsang Schou

Resultatet er fantastisk

“Jeg har brugt Smokepins til at røge ørred, laks og svinekød. Resultatet er fantastisk. Anbefaler.”

Ingólfur Arnarson

Godt produkt

“Bruger dem til mit Beef jerky, det får en tur med en enkelt pin for smagens skyld.”

A. Nielsen

Stærkt vanedannende

“Smokepins kan klart anbefales, de virker fantastisk godt, men en advarsel skal der også være, da de er stærkt vanedannende! Et fantastisk produkt alt i alt.”

Lars Jespersen

Virker super

“Har prøvet for første gang virker super og er nemt at gå til.”

Jan Funch Jensen

Så nemt at bruge alle kan deltage

“Hurtig levering og et fremragende produkt, det er så nemt at bruge at alle kan deltage. Den beste røgede laks jeg nogensinde har smagt, jeg kommer ikke til at bruge andet end røgpinde.”

Peter Nielsen

Hurtig ordre behandling

“Hurtig ordre behandling og vel emballerede varer”

Else Meibom

Kan ‘varmt’ anbefales

“Fantastisk produkt som ee ekstremt let at have med at gøre under koldrøgningen. Kan ‘varmt’ anbefales…”

Klaus Juulsgaard

Altid fin service og hurtig ekspedition

“Et genialt produkt som alle vil kunne arbejde med. Håber på flere produkter og opskrifter. Altid fin service og hurtig ekspedition. “

Tms

Fantastiske opskrifter

“Super nem at arbejde med og fantastiske opskrifter.”

Sanne Nykjær Andersen

Fantastiske gode varer

“Det er meget nemt og det er fantastiske gode varer der kommer prompte. Er rigtig glad for at handle hos Smokepins.”

Lisbeth Hartmann

Et fremragende produkt

“Hurtig levering og et fremragende produkt, kan kun anbefales.”

Benno Mortensen

Hver gang med et super lækkert resultat

“Nu har jeg 3 gange brugt Smokepins til koldrøgning af tørsaltet ørredfilet, mørbrad og bacon, og hver gang med super lækkert resultat. Lettere bliver det ikke. Eneste minus er, at jeg skulle være startet første gang, jeg hørte om Smokepins.”

Per Kristensen

Et rigtig godt produkt

“Har prøvet med andebryst og bacon. Første gang andebryst alene i Weber grill 57 cm. Ingen problemer og et lækkert produkt. Købte så et Starterkit og fik gang i et stk. bacon, der blev knap så saltet, så næste gang kom der gang i røgningen med 3 stk. bacon, der havde ligget en halv dag mere i saltlagen og hængte en halv dag mere og modnede. Hold da op en forskel. et rigtig godt produkt man kommer langt med hvis man følger opskrifterne, der følger med. Ellers er Ole ikke langt væk med gode råd og vejledning på hans Facebookside eller på hjemmesiden.”

Bjarne Nygaard Bohn

Slut med bacon i supermarkedet

“Mit første stykke bacon blev blegt (det kunne min kære kone ikke lide at se på), men så lod jeg det hænge længere tid, og da blev det et lækkert stykke bacon. Jeg skar et par skiver og grillede dem lækkert. Nogle stykker kalve mørbrad, løg, fløde, paprika, vin, hvidløg og gode chunks af min bacon, der må jeg sige at det der bliver ikke købt bacon i supermarket mere os hos. I skal alle prøve disse fantastiske Smokepins, det virker.”

Christian Hildorf

Hurtig levering

“Jeg har flere gange handlet på Smokepins hjemmeside. Det kan helt klart anbefales, da hjemmesiden er overskuelig og leveringstiden næsten er fra dag til dag.”

Annie Bahnsen

Super god service

“Super go’ service. Har faktisk ikke set så høj en service nogle steder, selv om pakken blev væk og sendt tilbage pga. fejl i postnummeret, så kom pakken her over til mig på campingpladsen, så nu er det tid til lidt leg med røg selvom jeg aldrig har prøvet det før. Det en rigtig nem hjemmeside, der forklarer, hvordan man gør og jeg glæder mig til af afprøve det. Hvis der var 10 stjerner, så havde de fået det og jeg ved at jeg kommer til at handle der igen.”

Lotte Aagaard

Dejligt når noget fungerer

“Efter lidt søgen fandt jeg Smokepins, fik bestilt startpakken og sørme få dage senere ankom pakken, dejligt når noget fungerer. Der var 22 røgpinde med i pakken, hvilket for mig synes lidt når der går ca. 6 til 8 pinde pr. arrangement. Ringede til Ole G. og fik en snak om røgning, det er første gang forsøger med det, snakken var ganske informerende, godt foretagende, fortsætter med at handle der. “

Steen J.

Hurtig og sikker levering

“Hurig og sikker levering, en nem måde at få sine ønskede varer til rette uden at jage rundt forretninger”

Eirikur Ólason Simonsen

Det har aldrig fejlet

“Absolut ikke noget at beklage herfra og har nu på tredje år brugt Smokepins. De har aldrig fejlet så det er bare tommel op.”

OPL

Gode produkter

“Rigtige gode produkter”

Jesper Andersen

Røgpinde

“Har nu købt et par gange og har altid været godt tilfreds med det jeg har haft bestilt.”

Brian Rudbæk