Mere om produktet
24 stk blandede, håndlavede Smokepins™. Til koldrøgning af fisk og kød.
Du får 4 x 6 Smokepins™, som du selv frit kan blande. Du kan vælge mellem 5 træsorter: Bøg, Kirsebær, Eg, Rødel, Hickory og Æble/Bøg.
Smokepins i custom 24 pakken producerer til sammen op til 42 timers koncentreret røg. Der skal bruges ca. 4 Smokepins på en standardrøgning, og mængden af varer du sætter til røgning, har ikke betydning for røgetiden. Derfor burde der være rigeligt af Smokepins til at eksperimentere dig frem til din foretrukne metode.
Når du prøver Smokepins, finder hurtigt ud af, hvor stor kvalitetsforskel der er på det, som du har lavet selv og det du kan købe i supermarkeder.
Hvis der skal røges kødvarer, anbefaler vi tilvalg og brug af 0,5 % nitritsalt til saltning. Nitritsaltet giver kødet en delikat farve og forhindrer botulisme (pølseforgiftning). Nitritsalt kan tilkøbes for bare 15 kr.