Mere om produktet
200g nitritsalt til kødvarer. Nitritsaltet bevarer kødets delikate farve og forhindrer eventuelle botulinumbakterier (pølseforgiftning) i at formere sig. Nitritsalt bruges ikke til fisk.
FRI FRAGT VED KØB OVER 499 KR.
LEVERING KUN 1 - 2 HVERDAGE
15,00 DKK
200g nitritsalt til kødvarer. Nitritsaltet bevarer kødets delikate farve og forhindrer eventuelle botulinumbakterier (pølseforgiftning) i at formere sig. Nitritsalt bruges ikke til fisk.
Vi gør opmærksomme på at vi ikke kan sende nitritsalt til Grønland, Færøerne og Island, da det er en fødevare der skal fortolles.
200g nitritsalt til kødvarer. Nitritsaltet bevarer kødets delikate farve og forhindrer eventuelle botulinumbakterier (pølseforgiftning) i at formere sig. Nitritsalt bruges ikke til fisk.
Vægt | 0.202 kg |
---|
Vi tilbyder sikker og hurtig levering til pakkeshop og til døren. Levering tager kun 1-2 hverdage, og vi sørger naturligvis altid for, at din bestilling bliver pakket godt ind og passet på. Gratis levering opnås ved at købe for over 399 kr, og gælder kun leveringer til pakkeshop.
Sikker betaling
Hos Smokepins kan du betale nemt og trygt med danske QuickPay. Alle vores betalinger foregår igennem et moderne og krypteret betalingsvindue. Vi vedligeholder ligeledes løbende sikkerheden på vores hjemmeside. Du kan på nuværende tidspunkt betale med Mastercard, VISA, Dankort og MobilePay.
Hvis din smokepin er gået ud, tændes den igen og røgningen forsætter. Fjern brændt aske før du tænder den igen, eller tænd op i modsat side.
Der kan være forskellige grunde til, hvorfor din smokepin går ud:
Man bruger sukker i saltningsprocessen for smagens skyld. Det er samtidig også med til at konservere. Sukkerets evne til at konservere er dog ikke på højde med salt, så holdbarheden forkortes jo desto mere sukker der bruges. Man kan sagtens udelukkende bruge salt, så sukker er ikke en nødvendighed.
Med tiden kan du selv justere, hvor meget sukker du bruger i kombination med salt, således at produktet får den smag du ønsker.
Mange andre sukkerarter end almindelig raffineret sukker kan også bruges. Vi kan især anbefale at eksperimentere brun farin og ahornsirup. Det giver både farve og andre smagsnuancer.
Som udgangspunkt kan man bruge posen igen og igen. Men over tid bliver den bionedbrydelige pose klistret, og der går nemt huller i den. Derfor skiftes den ved behov.
Forskellen
Vores opskrifter tager udgangspunkt i brug af groft salt. Fint salt har flere små korn. Derved opnår man en større kontaktflade mellem produkt og salt end ved groft salt. Af den grund kan saltningen gå lidt hurtigere, når du bruger fint salt fremfor groft salt. Prøv evt. begge dele for at se hvad du foretrækker.