Mere om produktet
27 stk Håndlavede Smokepins i vores mest populære træsort bøg, til koldrøgning af fisk og kød.
Smokepins 27 giver en koncentreret røg fra bøgesmuld i op til 47 timer. I gennemsnit er der nok til 7 røgninger. Hvis du ikke har prøvet det før er her en lille video som viser hvordan du tænder Smokepins. Husk at sætte standeren med den den glødende Smokepin på et ildfast underlag. Ligeledes er det også vigtigt at der er litt træk i din røgbeholder, således at gløden får tilført ilt og røgen udskiftes. Den medfølgende stander sørger for at der kan komme ilt op igennem hullet på din smokepin. Bliver røgen for tæt i beholderen vil gløden gå ud.
Når du prøver Smokepins, finder hurtigt ud af, hvor stor kvalitetsforskel der er på det, som du har lavet selv og det du kan købe i supermarkeder. Med Smokepins 27 har du rigeligt til 5-7 koldrøgningsseancer. Kvaliteten av de produkter du laver afhænger selvfølgelig af kvaliteten på varene du benytter, samt saltnings og forberedelsesprocessen. Resultatet når du bruger Smokepins til koldrøgning, bliver produkter i samme kvalitet som du finder fra et røgeri eller en specialforretning
Du kan med Customkassen også få Smokepins™ i andre træsorter. Her kan kan der vælges mellem 6 træsorter: Bøg, Rødel, Kirsebær, Hickory, Eg samt Bøg/Æble. Hvis du bestiller denne pakke, skal du aktivt vælge de 4 træsorter du ønsker at din pakke skal indeholde.
Hvis der skal røges kødvarer, anbefaler vi tilvalg og brug af 0,5 % nitritsalt til saltning. Nitritsaltet giver kødet en delikat farve og forhindrer botulisme (pølseforgiftning). Nitritsalt kan tilkøbes for bare 15 kr.
Vi gør opmærksom på at nitritsalt ikke må bruges til saltning af grønsager eller fisk