Lækker vegetarisk ret, der kan fungere som en lækker forret, hvor du får masser af smag frem.
Antal pers: 2
Tilberedningstid: 30 minutter
Ingredienser:
- Koldrøget brie
- 2 spsk. rucolapesto (anden pesto kan også sagtens bruges)
- Semitørrede tomater
- Balsamicoglace
- Eventuelt syltede rødløg
Fremgangsmåde:
- Placer brien i et ovnfast fad og fordel rucolapestoen på toppen.
- Varm brien i ovnen på grill ved 200 grader i 15 min.
- Anret tallerken med semitørrede tomater og balsamicoglace.
Tips og tricks
Kan alt efter humør serveres med rugbrødschips eller lune flutes.
Balsamicoglacen kan sagtens laves selv. Kom balsamicoeddike i en gryde og lad det simre lidt. Glacen smages så til med brun farin (til 1 dl balsamicoeddike bruges ca. 2 spsk. brunfarin), som er med til at give den rette konsistens.
Hvis du har tid til at lave semitørrede tomater selv, kan det klart anbefales. Her kan du også bruge de friske urter, du har i køkkenet.
Når du bliver rigtig sej til koldrøgning, kan det samme gøres med camembert og andre lækre oste, som jo smager fantastisk efter en tur i ovnen 😉
Vær opmærksom på, at brien flyder ud, hvis den grilles på en grill. Brug her en foliebakke eller lignende.