Klassisk rejemad med koldrøget rejer og æg

Koldrøget rejer

Når din æggemad skal piftes op, eller når du får gæster, du skal imponere med det helt store skaldyrfad ¬– så brug en lille time på at røge dine rejer.

Antal pers: 4 (4 stk. smørrebrød)
Tid: 1,5 time

Ingredienser:

  • 0,5 kg rejer i skal (optøede)
  • 0,5 dl Aioli
  • Lunt brød
  • Lidt grønt
  • 4 æg

Fremgangsmåde:

  1. Rejerne kommes i et dørslag eller net, hvor de kan hænge. Røgsmagen kan selv styres, men vi anbefaler at give dem en time. Når de er færdigrøget, er de klar til en lækker rejemad.
  2. Hvis du ønsker mere røgsmag, kan du fjerne skallen først.
  3. Serveres med aioli og lunt brød, til paella eller som vist på billedet: på en æggemad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.