Veganske pølser med koldrøget gulerødder

Veganske pølser med koldrøget gulerødder

Et godt alternativ til sommerens grillpølser, som er mere faste i det end de soyapølser, du kan købe på frost. En gulerod, der får masser af smag fra røgen og en sprød hinde ved at blive stegt på panden med skrællen på.

Antal pers: 4
Tilberedningstid: 30 min.

Ingredienser:

  • 8-12 stk. koldrøgede gulerødder
  • Pølsebrød
  • Ristet løg
  • Syltede rødløg og/eller syltede agurker
  • Ketchup
  • Sennep
  • Remulade
  • Olie

Fremgangsmåde:

  1. Skær spidsen og bunden af gulerødderne.
  2. Steg den ved middelvarme på en pande i lidt olie.
  3. Når gulerødderne har fået en mørk og sprød overflade, er de klar til brug som almindelige pølser til eksempelvis hotdogs.

Tips og tricks

Når gulerødderne skal lægges i saltlage, kan du med fordel lægge dem i soyalage. Det tilfører mere umamismag (smagen af kød) til gulerødderne. Hvis du vil bruge soya, skal du bare lægge gulerødderne i en pose med masser af soya et døgns tid og så følge anvisningerne for røgning her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.