En super nem lakseroulade du snildt kan lave et døgn i forvejen, hvis du får gæster eller bare skal forkæle dig selv lidt – perfekt til tapasbordet. Du kan også sagtens udskifte laksen med anden koldrøget fisk for et tvist.
Antal: 4 ruller // 32 stykker
Tid: 30 minutter
Ingredienser:
- 200g koldrøget laks
- 150g flødeost
- 200g babyspinat
- 4 store tortillas
Fremgangsmåde:
- Skyl spinat grundigt og tør bladede fri for vand.
- Læg tortillas ud på et stykke film eller folie.
- Smør et tynd lag flødeost over hele tortillaen.
- Læg herefter et lag babyspinatblade. Lad et lille stykke være uden spinat i den ende, som lukker rouladen, når den er rullet.
- Når spinaten er lagt, lægges et lag laks ovenpå.
- Nu skal tortillaen rulles stramt. Brug folien eller filmen til at holde den stramt.
- Hvis rouladen ikke skal bruges med det samme, lægges den på køl og skæres ud lige inden servering.
- Skær hver rulle ud i 8 stykker og pynt eventuelt med lidt citronskal eller hakket spinat.
Du kan nemt koldrøge laksen til din lakseroulade med smokepins. Du skal bare følge vores opskrifter og fremgangsmåde der er vedlagt i alle æsker med smokepins. Der er selvfølgelig lidt arbejde i det, men da prisforskellen på koldrøget laks og fersk laks er betydeligt, giver det god mening. Dette specielt set i lyset af at den laks du selv koldrøger er i en kvalitet. der er mindst ligeså god som den du købe hos et røgeri.
Hvis du ikke har prøvet at koldrøge fisk med smokepins, så finder du en video her som viser hvordan du gør
Med smokepins er det ikke nødvendigt med ekstra røgudstyr. Vi har det selvfølgelig i vores shop sammen med udvalget af smokepins, hvis du tænker det er noget du kunne tænke dig at bruge.
Husk til sidst at du sagtens kan koldrøge kød, fisk, ost, grønsager og krydderier samtidig, uden at der kræves ekstra smokepins.