Mexicansk bønnemos med røget majs – perfekt til fyld i tortillas. Giver god mundfylde og er et godt alternativ til kød.
Antal pers: 4
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser:
- 1 pakke tortillas
- 3 fed hvidløg
- 1 stort løg
- 1 dåse kidneybønner
- 1 røget majskolbe
- Lidt olie
- 1 lille chili
- Salt og peber
Fremgangsmåde til bønnemos:
- Svits løg af på en pande i lidt olie.
- Kom bønnerne på panden med lidt væske.
- Mos bønnerne ud med en gaffel og skær majsene af kolben og tilsæt dem panden.
- Smag mosen til med salt, peber og chili.
Tips og tricks
Bønnemosen kan kommes i pandekagerne og varmes i ovn med ost ovenpå, eller den kan bruges som fyld sammen med forskellige grøntsager.
Majskolben kan også marineres og kommes på grill eller pande.